SİVAS / SUŞEHRİ - Kemalpaşa İlkokulu

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle okulumuzda farkındalık etkinliği yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Kelimelerin Kikayesini Öğreniyoruz. Bugünkü kelimemiz “Kurtuluş“.

Mrt

Okulumuz 3E sınıfı öğrencilerinin Canlılar Dünyasına yolculuk isimli çalışması. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Çanakkale ve Şehitlik temalı resim yarışmasında 1. olan öğrencimiz Zeynep Duru Pehlivanoğlu ‘nu kutluyoruz .

Mrt

HEDEF projesi kapsamında okulumuz oyun bahçesi yenilendi.

Mrt

Çedes etkinlikleri kapsamında ana sınıfı öğrencilerimiz Köse Süleyman Camii ziyaretinde bulundular İlçemiz müftüsü Serkan Yalçın Bey ‘e ve camii müezzini Veysel Mollaoğullları’na ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Suşehri Belediyesi İtfaiye Amirliği tarafından okulumuzda yangın söndürme , arama kurtarma bilgilendirme eğitimi verildi.